Un món ple d'energies

Pros i contres de les energies renovables.

Les energies renovables s’han implantat fa pocs anys, quan es va veure que es tenia que canviar la manera de viure en la nostre societat. Les energies renovables, no contaminen, són practiques i fins i tot silencioses.

Quan es va idear substituir les energies renovables per les no renovables, moltes empreses van protestar i van fer el possible perquè això no es realitzés.

Encara que no estiguin del tot perfeccionades moltes ja estan al mercat, i fins i tot algunes empreses han apostat per elles.

Alguns exemples de progressos són ;

–  Alguns ajuntaments de Catalunya estan donant ajudes per la gent que vol construir habitatges o negocis, i així implantin plaques solars.

–  Algunes empreses ja han posat en marxa alguns models de cotxes, com ara un que no contamina res ja que té una pila elèctrica com a combustible de motor.

Però encara que les energies renovables en semblin molt netes, i molt pràctiques, també tenen els seus inconvenients.

Aquestes solen que son molt cares d’implantar ja que els seus materials són molt costosos i també tenen una llarga durada de muntar.

L’inconvenient principal d’aquestes es que depenen del medi ambient i del planeta, cosa que vol dir que si només en depenguéssim d’elles seria un problema ja que, que passaria si algun dia no fes vent? Que les energies eòliques no funcionarien i trencarien el ritme de producció de les empreses, i si no fes sol? Ens passaria igual. Potser la solució seria fer uns us combinat de totes les energies netes.

Diccionari

Combustible de motor: Es denomina aquella matèria que es capaç de transformar en moviment la energia provinent de la combustió de substàncies adequades.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.