Un món ple d'energies

Què són les energies renovables?

Es consideren energies renovables, aquelles que no s’esgoten, i que a més, tenen la qualitat de no ser contaminants. Aquestes es regeneren fàcilment, com en el cas de la fusta, si s’apliquen les mesures adequades per explotar la zona, no hi ha cap perill de desforestació. A continuació podrem veure un video que tracta els problemes que causa la desforestació i el problemes medioambientals:

 Les energies renovables s’han fet servir fins ara molt poc, ja que els comerç de les energies no renovables es molt gran i alguna part de la població i treu els seus beneficis, encara que perjudiquin al medi ambient. Les energies renovables es van començar a implantar quan es va veure que el problema del canvi climàtic era força greu.

Algunes de les energies renovables són:

– Energia de les ones

-Energia hidràulica

-Energia eòlica

– Energia solar

– Energia Biomassa

Diccionari

Contaminació: Acció i efecte de contaminar o contaminar-se.

Regenerar; Generar o produir de nou.

Desforestació; És el procés de desaparició dels boscos i masses forestals, fonamentalment causada per l’activitat humana. Està directament causada per l’acció de l’home sobre la natura, principalment com a conseqüència de les tales d’arbres.

Canvi Climàtic: És qualsevol variació global del clima de la Terra ja sigui per causes naturals o humanes influint sobre tots els paràmetres climàtics, temperatura, precipitacions i nuvolositat

Anuncis

Els comentaris estan tancats.